Η εμπειρία του Casa Afytos

CASA AFYTOS: μια ολοκαίνουργια επιλογή για τη διαμονή σας στην Άφυτο! Πρόκειται για ένα συγκρότημα με ευρύχωρες, μοντέρνες σουίτες που βρίσκονται μόλις 300μ. από τις χρυσές παραλίες της Χαλκιδικής και λίγα βήματα μακριά από την τοπική αγορά. Απολαύστε την εμπειρία διαμονής σε έναν πράσινο χώρο φιλικό προς το περιβάλλον και εντυπωσιάστε το ταίρι σας ή την παρέα σας επιλέγοντας για διαμονή ένα κατάλυμα που αποτελεί νέα άφιξη στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής!

11°C
03:16 PM
Book now!

Σχετικά με εμάς

Τιμούμε την ελληνική φιλοξενία και σεβόμαστε τους επισκέπτες προσφέροντας τους λύσεις διαμονής με κομψή αισθητική και οικολογική διάθεση. Το Casa Afytos φτιάχτηκε με όραμα και γνώσεις από μια ομάδα experts που έχει μακροχρόνια εμπειρία στον ελληνικό τουρισμό και εξειδικεύεται στη δημιουργία boutique hotels σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για καταλύματα με πράσινη φιλοσοφία, για ταξιδιώτες που ψάχνουν πολυτελείς διακοπές σε προσιτές τιμές.

Για τη φροντίδα σας έχουμε υιοθετήσει πράσινες εναλλακτικές λύσεις, με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι σουίτες μας είναι βαμμένες με άοσμες, μη τοξικές βαφές και έχουν εσωτερική και εξωτερική θερμομόνωση. Φροντίζουμε την υγιεινή σας επιλέγοντας μη-τοξικά είδη καθαρισμού, με οικολογική σύσταση. Επίσης, αποφεύγουμε το χλώριο, χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα για τον καθαρισμό της πισίνας.